Löysin rakkauteni, nimittäin laiskan hitaat aamut sängyssä kirja kainalossa. Olen kiitollinen itselleni siitä, etten ole jaksanut etsiä verhoja huoneeseeni. Auringon valo ilmoittaa orastavasta päivästä ja illan hämärtyessä on aika sammuttaa läppäri ja käpertyä peiton alle. Päätin perjantaina, että viikonloppuni koostuu neljästä seinästä ja kynttilän liekkiin tuijottamisesta. Ei ehkä niin kirjaimellisesti mutta ajatuksen tasolla. Tuntuu, että satasen sprintti on nyt jatkunut tovin ja maaliviiva sen kuin karkaa vain, joten päätin ottaa breikin tästä kisasta.
En tiennytkään, että aamut voi hyvin aloittaa uppoutuneena kirjallisuuteen. Huomaan sivujen juoksevan ja kellon viisareiden liikkuvan ympyrää nopeampaa ja nopeampaa. Aika optimaalitila. Huomaan, että olen jäänyt myös koukkuun tuohon flow-tilaan. Aika ysärii sanoa, että elämä on parasta huumetta mutta tokasen sen silti. Kylläkin höystettynä pekonilla ja munilla.
Musiikkimaailmaan on kanssa pinkassut uusi tuttavuus: Jarryd James. Jatkan elämän eliksiirin piikittämistä suoniin uppoutumalla jätkän musavideoon.

Lue edellinenLue seuraava

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *