Vuosi sitten havahduin Singaporen Botanic gardenin penkillä siihen, että taas oli yksi vuosi tullut mittariin lisää. Silloin mietin, että kymmenen vuotta sitten pääsin ripille, poseerasin valkoiset pellavahousut jalassa kameralle kiitos -kortteja varten. Nyt vuosi on pyörähtänyt taas. Mittariin tuli uusi lukema. Nyt kun mietin kymmenen vuotta taaksepäin, päätin peruskouluni. Vahva näkemys tulevaisuudesta. Pakkailin äidin Tupperware kippoja muuttolaatikoihin ja valmistelin muuttoa vieraalle paikkakunnalle. Kymmenen vuotta sitten. 

Vuosi 25 -vuotiaana oli täynnä naurua ja seikkailuja. Juhlia ja paljon ystäviä ympärillä. Maailmanympärysmatka. Liisan ja Petrin tupaantuliaiset. Helsingin kreisi viikko. Allasbileet ja My First Band. Jätkien mökkireissu ja veneajelut. Siskon Suomeen paluu. Kerkonkosken juhannussauna ja turkkitakki. Kesä Pieksänmäellä julkkiskokkina Jarnan tykönä. Ruisrock. Siskon kutsut ja PMMP. Jatkot Rämäkällä. Kummitytön kouluunsiunaaminen. Sunnuntainen Reino Nordin ja skeittiparkki. Konttiravintolan päättäjäiset ja yölliset seikkailut Hesburgerilla. Antti Tuiskun tahdittama Mortonin Tukholman vierailu ja merellinen keitto vanhassa kaupungissa. Euroopan Leo kokoontuminen ja kansainväliset karkelot. Cheekin jäähallikeikat ja Helsingin yö. Maalarin ja työmiehen uran aloitus ja lopetus. Muutto Jyväskylään. Saunaillat, illan istujaiset ja krapulapäivät. Supersankarit ja Thorne Forresterit. Animehahmoa unohtamatta. Tampereen Emman valmistujaiset. Pikkusiskon ylioppilaskinkerit ja perhe. Läksiäiset. Aasian matka. 
Tänään sen taas muistin kuinka paljon hyvää elämässäni on vuoden aikana tapahtunut. Vastoinkäymisiä en muista lainkaan. Kaikki sujui kuin rasvattu. Voin vain jatkaa hymyilyä ja tokaista olevani onnelinen. Niin helppoa kuin se onkin, onnellisena oleminen. Kiitos sinulle onnestani. 
// Gorgon City – Ready For Your Love
Lue edellinenLue seuraava

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *