Voihan Tansania soikoon! Skype-puhelu Afrikan maaperälle käynnisti miettimään, mistä kesä 2015 oikein koostuukaan. Tulen viettämään kesää pitkälti maamme pääkaupungissa Helsingissä, koska siihen ei ole ennen ollut mahdollisuutta. Toki otan pitkän viikon kotiseudulleni nauttimaan Järvisuomen antimista ja perheestäni. Mitään reissua tuskin tulen tekemään, sillä syksyllä odottaa taas tiukka maakuntamatkailu töiden parissa ja seikkailijaystäväni tekee paluun Suomeen vasta elokuun alussa.   

Kesä on tässä ja nyt. Sen tokaisen joka aamu itselleni muistuttaakseni, ettei se ala heinäkuun 1. päivänä tai silloin, kun mansikanmakuinen tuutti on kädessäni. Kesä on tämä hetki. Kesästä tulee juuri sellainen, miksi sen kuvittelee ja mitä siltä haluaa. Simppeliä. Sen takia on hyvä maalailla taivaanrantaa. Jotain mitä kohti mennä.

Tältä kesältä haluan ennen kaikkea hetkiä peilata mennyttä ja uskallusta katsoa huomiseen. Kaiken tämän haluan tapahtuvan bermuda-shortsit jalassa. Samat housut jalassa haluan myös nauttia täysin päättömästä heittäytymisestä. Siitä hetkestä, jota en edes osannut kuvitella. Haluan myös löytää pelkoni, mutta samalla kirkastaa vahvuuteni.

Jottei kesä olisi silkkaa syvissä vesissä uimista, listaan tulee lisätä hulluttelut. Festarit ja festarointi kaikissa muodoissa ovat tervetulleita. Kallio-kierros ja Kallio-oluet. Pyöräretki, uusi harrastuskokeilu ja biitsin peluu kirjataan kanssa kesälistalle. Live-musiikki ja kesäteatteri kuuluvat vakiokalustoon kesäisin. Uutuutena laittaisin jatkot, huvipuiston, puistojooga, suhteellisuusteorian läpikäymisen, purjehdus (villikortti), leirin ja käsilläseisonnan. Toki uusia tuttuja unohtamatta. Niitä odotan eniten. Juuri sua.

Kesän teemaksi nimeänkin bermuda-shortsit – jalassa tai ei. Shuran Touch on muistutus pikimmiten alkavasta rakkauden kesästä – ja hyvästä musiikista.

Lue edellinenLue seuraava

1 kommentti

1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *