Moi!

Mä olen siis Joonas Pesonen, Internetissä tunnetaan nimellä @ pesojoonas. Kolmenkympin molemmin puolin oleva paljasjalkainen hesalainen, jonka juuret ja sydän löytyvät Korpilahdelta, Keski-Suomesta.

Blogin aihetunnisteita ovat miehisyys, rakkaus, homoseksuaalisuus, seksuaalisuus ja Tonys chocolate.

Sisältöni siis pyörivät miehisyyden ja rakkauden ympärillä. Ja toki elämän ylipäänsä.

Jonkin verran mun jutuista tykkää muutkin, sillä vuoden 2017 The Blog Awards Finlandissa voitin ”Vuoden positiivisin”-palkinnon ja Indiedaysin Inspiration Blog Awardseissa olen ollut jo kahdesti ehdokkaana, vuoden tulokkaana ja tarinankertojana. Tämän lisäksi olen sählännyt monimediatuottajana tuotantoyhtiö Gimmeyawalletissa Rikun, Tunnan ja muiden lompakonviejien kanssa. 

Mun unelma on tuottaa oma TV-ohjelma ja päästä Maria Veitolan yövieraaksi tai edes TET-harjoitteluun ohjelman pariin.

Yökylässä Maria Veitola käyttäjän @ pesojoonas luona!

Mistä tässä blogissa on kysymys?

Blogini on katselmus nuoren miehen elämään yhteiskunnassa, jossa miehen rooli on olla vahva ja vankkumaton. Maskuliinisuuteni kadotin jo ennen peruskoulun alkua ja nykyään sisälläni kasvaa orastava feministi. Blogin nimi voisi hyvin olla myös Mies & alaston elämä. Mutta parempi olla elättämättä toivoa alastomasta meikästä. Pysytään asiassa. Kriittisessä ajattelussa ja elämässä itsessään. 

Kaunokirjallisutta blogini tuskin tarjoaa ja en usko, että kauniit kuvatkaan ovat keskiössä. Vähän räkä poskellahan tätä elämää eletään, niin sen näköiseltä bloginikin näyttää. Ei sen tartte olla juuri niin kaunista, suoraa tai virheetöntä. Sen takia allekirjoitan kaikki mahdolliset yhdyssanavirheet ja huolittelemattomat kuvat sekä ajattelunvinoumat. Korjatkaa ja kommentoikaa! Siitähän sosiaalisesta mediassa on kyse. 

Kiva kun olet messissä. Nähään taas!     

-Joonas

P.S. Jos haluut ottaa yhteyksiä, niin laita mailia osoitteeseen pesojoonas@gmail.com