Buenos Aires, Lima, San Salvador ja San Francisco. Siinä on kaikki mitä viimeisimmästä 30 tunnista on sanottavana. Otettiin muutama välilasku ennen päämääräämme. 30 tunnin matkustamisesta on vielä pari tuntia edessä. Voiton puolella ollaan. Kylläkin on hiukka hakemista, että onko päivä, ilta vai aamu. Helmikuussa kuitenkin mennään. Ollaan varattu Kaliforniaan 6 päivää ja 3 päivälle meille on varattuna autot, joten päästään kruisailemaan kuuluisaa Highway 1:stä Friscosta Losiin. Itsehän meinasin kanssa tarttua Fordin rattiin, joten kyllä äiti, ajan yli rajotusten ja ohitan aina kun on mahdollista. Näinhän me sovittiin ja näinhän me ollaan aina ajettu.

Seuraavalle 6 päivälle ohjelman puolesta ollaan kaavailtu ainakin Alcatrazissa yötouria, pyöräretkeä Golden Gatelle, outlet -kylän ostosreissua, viinifarmilla vierailua, hippihuudeilla piipahtamista, Universal Studion koluamista sekä Six Flags -huvipuiston testaamista. Paljon on siis ohjelmaa luvassa. Haluan kuitenkin nauttia yhdestä asiasta kerrallaan. Olla siinä hetkessä, niiden tyyppien kanssa. Kaikkea ei tarvitse nähdä nyt. Tännehän voi tulla uudestaankin. Pahitteeksi ei olisikaan, jos näistä kaikki ei toteutuisikaan tällä reissulla.

San Franciscon valot taitaakin jo kiilua lentokoneen ikkunasta. Eihän tässä, laskeudutaan vielä kerran niin päästään Amerikan maalle.

Niin ja hei, mitä sulle muuten kuuluu?

Lue edellinenLue seuraava

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *