No eihän se ihan mennyt kaikkien haavekuvien mukaan. Meidän piti saada autot vuokraan mutta saatiinkin Nissanit. Ford Escapen kuvina myytiin tää idea meille mutta pieni printti paljasti, että kyseessä voi myös olla Escapen veroinen auto. No tärkeintä, väri pysyi kuitenkin samana. Ja kyllähän uuden karhealla Nissanillakin ajelee näillä kulmilla.

Otetiin pienemmällä porukalla suunnaksi Sacramento, Californian pääkaupunki ja illan NBA matsi Kingsit vastaan Utahin Jazzit. Sacramentosta meillä ei oikein ollu mitään tietoa eikä osattu odottaa oikein mitään. Ja täytyy kyllä sanoa, että ei kyseisestä kaupungista paikallisen tarjoilinkaan mukaan mitään odotettavaa ole. Saavuttiin downtowniin, jossa ei ristin sieluakaan ollut liikenteessä lauantaina kello 15 aikaan. Mietittiinkin, että ollaankohan illan matsissa ainoat ylärivin kiljujat. Onneksi näin ei kuitenkaan ollut vaan halliin oli löytänyt yli 10 000 korisfanaatikkoa. Jos Madison Square Gardenissa oli ääntä ja pauketta niin Sleep Train Areenalla oli tusinan verran vielä päheempi meno.

Eilinen päivä ajeltiin Sacramentosta kohti San Joseeta. Matkan varrella pysähdyttiin shopaittelemaan Outlet -kylään. Kyllähän sitä sai 3 tuntia nopeasti uppoamaan. Rinkan kapasiteetti alkaa hipomaan huippuaan kun mukaan tarttu yhdet Vansit ja Nike freet. Mukana on siis tällä hetkellä ihan hiton monet kengät. Oon vielä uhonut, että mun ihan ensimmäiset Converset näkee Balin hietikon.

Nyt pärryytellään kuuluisaa Highway ykköstä. Tunti ajettu ja kartalla pallukka ei ole kovinkaan montaa senttiä liikkunut. Highway ykkönen pujottelee meren ja vuorten välissä. Mutkaa mutkan perään. Mahtavat maisemat. Aamu-usva nousee vuoria pitkin ja auringon säteet heijastuu meren pintaa pitkin rantaan. Taustalla soi Karri Karri. Hymy on takapenkillä herkässä.

Lue edellinenLue seuraava

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *