Raikkonen. No eihän siinä, kaverilla oli kuitenkin taksilaiturilla Suomi-paita päällä kun saavuttiin Singaporeen. Hyvä startti, sanoisin. Singapore tunnetaan Aasian rikkaimpana valtiona, joka lyhyessä ajassa nousi pohjalta huipulle. Ehdottomasti yksi siisteimmistä kaupungeista tähän asti missä on tullut vierailtua. Kirjaimellisesti siistein sillä roskaaminen on ankarasti kiellettyä täällä. Singaporeen tultaessa olikin hyvä tsekata netistä muutama lainsäädäntöön liittyvä asia. Pornolehdet ja Jehovan todistajien kirjat tuli joko jättää reissusta tai postittaa himaan. Kartongillinen tupakkaa tuli avattua lennon aikana, nimittäin vain avatut tupakka-askit saa tuoda maahan. Leuat löysänä Jukan kanssa jauhettiin Jenkkiä 10 tunnin lennolla, sillä haluttiin välttää 1000€ sakot laittoman tuotteen maahantuonnista. Ja jos haluat välttää hirttämisen niin sienet yms on no-no juttuja.

Wikitravel ei turhaan huomauttanut, että Singaporeen matkustavan on hyvä ottaa matkaan muutama kalliimpi rätti yllepantavaksi. Harvoin olen tuntenut kaupungilla kävellessäni oloani alipukeutuneeksi. Ihmiset ovat todella tyylikkäitä täällä. TODELLA! Ulkonäköön ja etenkin vaatteisin panostaminen on täällä se juttu. Kauppakeskukset ovat pullollaan Vuittoneita ja Pradoja. Jokainen liike itsessään on jo nähtävyys. Marina Bayn ostoskeskuksessa tunsin itseni käveleväksi nähtävyydeksi revittyjen farkkushortsien, hihattoman paidan ja flipfloppien kanssa. No mutta minkäs teet, oon sujut tämän asian kanssa. Rinkkaan mahtuu kuitenkin vain rajallinen määrä tavaraa ja puku ei ollut ekana mielessä kantaa mukanani +30 asteiseen Singaporeen.

7 mahtavaa päivää tiedossa tässä kaupungissa. Olen tosi innoissani. Ensivaikutelma antoi odottaa paljon tältä kaupungilta. Moderni, futuristinen, lämmin, tyylikäs ja turvallinen Singapore. Olen valmis.

Lue edellinenLue seuraava

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *