Mar del Plata, uuden aikakauden Lanzarote! Mahtava paikka. Saavuttiin 5,5 tunnin ajomatkan jälkeen Mardelin keskustaan ja hypättiin bussilla kohti hostellia. Hostelli Pergaminoon kun tultiin, tuntu kuin kotiin olis tullut. Paikka huoku lämpöä ja kodikkuuta. Hostellin emäntä on aamusta iltaan respassa ja apua saa joka asiaan, jopa ilman että sitä välttämättä pyytäisikään. Heti ekana iltana emäntä toi meille omasta puutarhasta ison aloe vera lehden, jolla ollaan päästy rauhottelee ’hiukka’ punakoita poskenpäitä. Ja juu, hiukka on tuo Mar del Platan aurinko päässyt tarttumaan jo. Huominen päivä ajateltiinkin pitää vapaata auringon ottamisesta. Ollaan pari päivää makoiltu täpö täydellä rannalla ja fiilistelty tätä mestaa.

Mar del Plata muistuttaa pitkälti Euroopan turistirantoja, kylläkin ilman suomituristeja, engelsmanneja, saksalaisia… Kuhinaa kaduilla riittää aamusta yöhön. Argentiinalaisilla on lomat meneillään, joten moni onkin ottanut lomakohteekseen Mardelin. Hintatasoltaan täällä on halvempaa kuin Buenosissa vaikka highseasonin aikaan ollaan. Ollaan myös ekaa kertaa alettu kokkailee porukalla hostellilla. Eilen keittiömestarina toimin minä avokadopastan parissa ja tänään Anne tyrkkäs pihvit pannulle koko porukalle. Rentoo hengailua!

Siirrettiin päivällä paluuta Buenosiin. Muutama kylläkin lähtee jo perjantaina katsastamaan lisää Buenosia. Tää elämäntyyli natsaa mulle tosi hyvin. Aamulenkki, hengailua rannalla, ruokaa, viiniä ja iltaan valmistelua. Ei siis mitään sen suurempaa kuin olemista, nauttimista. Tänään ekaa kertaa iski pieni koti-ikävä kun sain video- ja kuvatervehdyksiä. Kasvojen näkeminen ja äänen kuuleminen on ne asiat, joita kaipaan. Äitille ja iskälle terveiset aurinkorannikolle!

Lue edellinenLue seuraava

1 kommentti

1
  1. minun video kannattaa katsoa moneen kertaan ja eri päivinä!!!!!!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *